oie_transparent (4).png

 

Stii deja ca un card de carburant aduce multe beneficii unei flote, dar vrei sa alegi solutia cea mai avantajoasa pentru afacerea ta. Pentru a te ajuta, iti oferim cardul de carburant cu toate avantajele necesare - cardul de carburant Smart Diesel

Avantajele cardului de carburant Smart Diesel

Solutia oferita de Smart Diesel este conceputa pentru a asigura flotelor un pachet intreg de beneficii atat financiare, cat  si pentru imbunatatirea managementului. Iata avantajele pe care ti le ofera acest serviciu:

1. Alimentezi simplu, in statii moderne

Statiile Smart Diesel sunt dotate cu cele mai performante pompe de alimentare , Tokheim, specializate pentru alimentarea camioanelor, cu putere de de livrare de 130 l/min. Intreb procesul este supravegheat pentru siguranta clientilor.

2. Te bucuri de preturi competitive

Smart Diesel ofera produse si servicii de calitate la preturi competitive, astfel, incat clientii nostri investeasca inteligent in solutii convenabile.

3. Alimentezi atat intern, cat si extern

Daca alegi cardul de motorina extern, poti alimenta sigur si in alte state europene in reteaua extinsa a partenerilor nostri, care acopera toate punctele importante de tranzit.

4. Beneficiezi de discount-uri la pret/litru

Pentru ca apreciem clientii nostri, beneficiezi lunar de discount-uri la pret/litru in functie de volumul total al alimentarilor.

5. Poti monitoriza eficient alimentarile prin aplicatia Smart Diesel Web Management

Acest serviciu iti permite nu doar acces simplu la toate informatiile privind alimentarile, ci si plata taxelor de drum, plata taxei HU-GO.

6. Ti se ofera serviciul specializat pentru rambursarea TVA si Accize

Smart Diesel iti pune la dispozitie serviciul prin care puteti recupera sume importante din cheltuielile cu motorina si taxele de drum din strainatate. Mai mult, poti alege metoda cea mai potrivita tie din cele 3 disponibile: Recuperare TVA motorina Standard/Anticipat/Express.

7. Poti plati taxele de drum din Europa

Poti plati mult mai simplu taxele de drum atat in tara, cat si peste hotare, fie prin Smart Toll Card, fie prin Aplicatia Smart Diesel Web Management Card Carburant.

8. Poti alege frecventa de facturare conform necesitatilor tale

 Smart Diesel iti ofera posibilitatea de a alege perioada de facturare cea mai convenabila.

Toate aceste beneficii fac cardul Smart Diesel solutia optima pentru flota ta si profitabilitatea acesteia.